Onze werkzaamheden

Als totaalleverancier in grafisch werk, zijn wij al jaren veel meer dan een drukkerij. Zodra je ergens een kleur, logo of afbeelding op wenst, ben je bij ons aan het juiste adres! Zowel offline als online. Als media creator bieden we een scala aan grafische werkzaamheden vanuit een persoonlijke werkwijze. We denken mee, adviseren en voeren voor oplevering altijd een kwaliteitscontrole uit.

Home

Drukwerk

Wil je ergens een logo, kleur of afbeelding op gedrukt hebben? Dat regelen we voor je! Denk aan ons vertrouwde drukwerk op papier of karton, maar ook fotobehang , textiel, rvs, hout of multiplex. Zo zijn onze fotoproducten  voor het interieur heel populair! Voor het mkb staan we ook klaar voor drukwerk in vergaderruimtes en spreekkamers. Welke kant wil jij op?

Ontwerp

Wist je dat je ons al kunt inschakelen vanaf de droomfase van je product? Of het nu gaat om behang, interieur, reclame, drukwerk, textiel, websites of een ander product: we denken en ontwerpen graag mee. We zijn ervaren, kritisch, creatief en hebben oog voor details.

Reclame

Een reclamebord aan de gevel, aanwezigheid langs de weg of vlaggen in eigen huisstijl? Maak je organisatie overal zichtbaar met het reclame(druk)werk van Leuk. Vanuit zakelijk en professioneel oogpunt denken we met je mee en gaan we voor een doelgericht eindproduct.

Belettering

Autobelettering, registratienummers voor beton, borden en bewegwijzering. Bij Leuk regelen we het tot op de letter. Waar wens jij belettering op? Laat het ons vandaag nog weten!

Premiums

Voor de leukste organisaties verzorgen we unieke relatiegeschenken. Denk aan pennen en noti-tieboekjes, maar ook waterflessen, tassen en andere items. Heb je een ander geschenk in ge-dachten? Leuk! We nemen het complete proces graag uit handen. Op naar een uniek product!

Stickers

Leuk ontwerpt, drukt en levert alle vormen, formaten en aantallen stickers voor privégebruik of organisaties. Je logo, branding voor een evenement of een ander statement? We zorgen ervoor dat de boodschap hoe dan ook blijft plakken.

Websites

Ook websites vallen onder het grafisch werk dat wij bieden. Zo zorgen we er met een netwerk aan creators voor dat je online net zo leuk zichtbaar bent als offline.

Wat kunnen we voor je betekenen?

De mogelijkheden in grafisch werk zijn eindeloos! Je kunt het zien als one stop shopping: al je grafi-sche producten op één adres. Persoonlijke wensen met ons bespreken? Leuk! We denken graag met je mee.

×