Wij zijn Leuk!

Wij maken leuke dingen en vinden het hele proces van ontwerp tot oplevering ook écht leuk. Vanuit een passie voor grafisch werk en het ontzorgen van de klant maakt ons dat sinds 2016 officieel Leuk. Daarvoor draaide eigenaar Chris Cornelissen al sinds zijn 14e mee in het familiebedrijf. Met ruim 25 jaar ervaring in de drukwereld, draaien we onze hand niet gauw meer ergens voor om.

Van drukwerk naar een breed grafisch portfolio

Waar we vooral begonnen met drukwerk, zijn we vandaag de dag het label ‘drukkerij’ wel voorbij. Zora ergens – offline of online – een logo, kleur of afbeelding op moet komen, denken we mee, adviseren we en nemen we de realisatie van A to Z uit handen.

Van reclame tot fotobehang  en van belettering tot fotoproducten  in het interieur. Als media creator ontwerpen en maken wij een scala aan mooie en leuke producten. Zo zorgen we ervoor dat het je doel bereikt.

Een persoonlijk bedrijf met een persoonlijke werkwijze

Wij zijn geen prijsknallers. Dat vinden wij niet leuk en is voor het eindproduct ook niet de leukste optie. We gaan voor kwaliteit en staan dan ook achter ieder product dat we opleveren. Dit doen we door mee te denken, te adviseren in de beste keuzes en eventuele alternatieven en altijd te werken met kwaliteitscontroles. Dat maakt ons én onze klanten enthousiast.

Grafisch. Persoonlijk. Leuk!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Als we mensen vertellen wat we allemaal doen, reageren ze altijd met Leuk! Ja, klopt. Dat zijn we! Vanuit die passie zijn we benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.