Airtex®

Airtex® naadloze wandbekleding
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Airtex® is een naadloos behang met een maximale printbreedte van 4,94 bij 20 meter. Deze wandbekleding van polyester, met een toplaag van PVC, biedt een matte uitstraling en een licht gestructureerde textuur.

Dit materiaal heeft een PVC-coating op de toplaag, wat het bestand maakt tegen kreukels en scheuren, waardoor je het behang eenvoudig en snel op wanden kunt aanbrengen. De waterafstotende toplaag biedt tevens uitstekende bescherming tegen beschadigingen en vlekken.

Geschikt voor alle kleuren ondergronden

Airtex® wandbekleding heeft een lichtgrijze achterkant, ook wel bekend als een greyback. Hierdoor zal eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar zijn. Je kunt dit materiaal dus op gekleurde achtergronden aanbrengen zonder dat de kleur doorschijnt in de print van de wandbekleding.

Veelvoorkomende toepassingen

Deze wandbekleding wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden en is ook geschikt voor openbare ruimtes vanwege de brandvertragende eigenschappen. Het wordt vaak ingezet op beurzen om snel en effectief stands te decoreren.

Tips voor montage

Airtex® wandbekleding is het beste geschikt voor gladde en egale muren, waarop het optimaal hecht. Als je ooit een met behanglijm bevestigde Airtex® print wilt verwijderen, is dit mogelijk, en de print is zelfs herbruikbaar.

Belangrijk om te onthouden: bestel ongeveer 5 cm extra materiaal, omdat vloeren en plafonds zelden volledig recht lopen. Houd hier rekening mee bij het opmaken van je bestand.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airtex®” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×